Rólunk

A lassan 10 éves múlttal rendelkező X-profit integrált vállalatirányítási rendszer egy új dizájnnal és a technológiai kihívásoknak megfelelve, a legújabb megoldásokkal segít a kis-, közép- és nagyvállalatoknak, hogy cégük rendszerben történő működése a legoptimálisabb módon történjen.

Megoldásunk ideális a kereskedelmi és technológiai tevékenységgel foglalkozó cégeknek, a nagy igényeket támasztó folytonos gyártókörnyezetek számára, beleértve az élelmiszeripart, kozmetikai ipart is, melyek magas követelményeket támasztanak a nyomonkövethetőséggel szemben. Projektközpontú tevékenységgel foglalkozó cégek számára egyaránt nagy segítséget nyújt rendszerünk rugalmassága és optimalizálhatósága miatt.

Szolgáltatásaink garantálják az X-profit beruházás megtérülését. Bevezetési módszerünk költséghatékony, és támogatja, hogy a bevezetési folyamat átláthatósága és kontrollja mellett új rendszere időben, az előírt kereteket belül elinduljon. Alkalmazottai az e-learning anyagainkhoz való folymatos hozzáféréssel gyorsan és kényelmesen naprakésszé fejleszthetik kompetenciájukat. Support rendszerünknek köszönhetően sürgős probléma esetén 24, rendkívüli esetben akár 6 órán belül megoldást kínálunk.

Elérhetőségek

X-Profit.hu Kft.
Cím : 1135, Bp, Szent László u. 31. 3/12
Nyitvatartás : H-P: 09.00 -19.00.
Tel.: : +36 70 941 7196

© 2010 - 2018 X-Profit.hu Kft.®
Minden jog fenntartva.